Tote Bag blauw-groen van zonwering

19.50 17,-

Uitverkocht

Deze altijd handige, fijne en in dit geval: kleurrijke tote bags zijn gemaakt door Stichting Stunt in Delft in het naaiatelier.

Onze slogan “Darling, Don’t be like the rest of them’ werd op de tas gedrukt (zeefdruk).

Wij houden van hergebruik, iets ouds een nieuw leven geven. Wat een feest om met deze mensen en materialen te mogen samenwerken. Het resultaat zijn kleurige tote bags.

Afmetingen: 42 centimeter hoog en 40 centimeter breed

Uitverkocht

Beschrijving

Het naaiatelier is een prachtig leerwerkbedrijf waar deelnemers en vrijwilligers uit alle windstreken hun talenten op het gebied van textiel inzetten. In het naaiatelier worden mooie producten gemaakt van allerlei restmaterialen. Tassen van jute koffiezakken, kleurige kussens van restjes stof en veel meer.

De Stichting Stunt richt zich sinds haar oprichting in 2006 op het begeleiden van jongeren en volwassenen die door welke omstandigheden dan ook zijn aangewezen op een uitkering. Onze begeleiding richt zich primair op het vinden van werk. Op korte of langere termijn. Afhankelijkheid is het slechtste wat je als mens kan overkomen.

Zelf in je levensonderhoud voorzien moet de drijfveer van elke deelnemer zijn. En als dat om welke reden niet haalbaar is dan vinden we dat je iets terug moet doen voor je uitkering. Dan ga je je richten op het leveren van een maatschappelijke tegenprestatie. Gewoon door je talenten voor anderen in te zetten.

FAQ

Wie maakt mijn Pollewop jurk?
De jurken worden gemaakt door ervaren en gedreven coupeuses door heel NL. Met liefde voor het vak werken zij aan jouw jurk.

Hoe weet ik mijn maat?
Pollewop maakt gebruik van haar eigen ontwikkelde matenschema. Gebruik deze om jouw maat te bepalen. Twijfel je desondanks, dan adviseren wij je uiteraard graag. Om jou een zo goed mogelijk maatadvies te kunnen geven, hebben wij deze gegevens nodig: je borst / taille / heupomvang.

Wie maakt mijn tas? Stichting Stunt in Delft.
https://stichtingstunt.nl/het-naaiatelier-26

Hoe lang duurt het voordat mijn op maat gemaakte jurk in huis is?
De verlangtijd zal max. 14 werkdagen duren

Mag ik een Pollewop jurk ruilen?
Omdat deze op jouw maat gemaakt is, kan dat helaas niet. Is er iets niet helemaal naar wens? Laat dit via een mailtje weten en dan nemen wij z.s.m. contact met jou op om samen tot een oplossing te komen.

Feedback, klacht of opmerkingen?
Wij doen onze uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit, mocht er onverhoopt iets niet naar je zin zijn, meld dit dan altijd, want met jouw klacht, tip of vraag kunnen wij onze diensten verbeteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tote Bag blauw-groen van zonwering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *