Over2019-05-02T07:23:02+00:00

Pollewop

Fairtrade jurken van Pollewop

Een jaar geleden ben ik deze Vintage & Tweedehands webwinkel begonnen. Om iedereen te laten zien hoe je kunt combineren met items die je al lang hebt liggen, gecombineerd met items uit de kringloopwinkel.

Als klein kind was ik al gefascineerd door mensen die zelf hun kleding naaien, door mensen die een eigen draai aan hun outfit durven te geven, net even anders dan anders. Nooit durfde ik te dromen dat ik zelf op een dag op naailes zou gaan, dat was niet vanzelfsprekend als creatief persoon, ik durfde het niet. Het had iets magisch.. En ver van mijn bed.

Ik moest er 33 voor worden om het toch te gaan doen. Tijdens de naailessen leerde ik veel, alsof ik in 1 jaar alles wou leren wat er te leren valt over dit vak. Ik leerde ook dat mijn ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan.

Mijn droom om zelf kleding te ontwerpen kreeg steeds meer vorm. Eerder al werkte ik met lokale ondernemers, en startte ik sociale projecten op. En dat leek mij ook precies de weg voor dit label.

Samen kun je tenslotte meer dan alleen.

Met wie werk ik samen?

Jurken met een vrolijke knipoog naar de jaren 50 en 60. Iets met nostalgie en stil verlangen, denk aan de prachtige jurken uit franse films.

De jurken moeten in NL gemaakt worden, dit label moet transparant zijn. Bandar uit Olst, is een aantal jaren geleden naar NL gekomen vanuit Syrië. Daar werkte hij in het familiebedrijf, een naaiatelier. Nu werkt hij hier in NL keihard om hetzelfde neer te zetten. Petje af voor deze man en zijn gezin.

Ook werk ik samen met Stichting Stunt, zij maken de tassen die je hier kunt kopen, gemaakt van zonwering.

Samen zorgen wij ervoor dat jouw jurk op jouw maat gemaakt, jouw nieuwe lievelingsjurk zal worden.

Met liefde bedacht en gemaakt.

Onze blogs

Direct 5,- euro korting op je bestelling?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Want Oude Liefde Roest Niet!

We gebruiken je gegevens uiteraard alleen om de nieuwsbrief te versturen

Send this to a friend