Over2019-12-17T11:35:40+00:00

Pollewop

Fairtrade jurken van Pollewop

Een jaar geleden ben ik deze Vintage & Tweedehands webwinkel begonnen. Om iedereen te laten zien hoe je kunt combineren met items die je al lang hebt liggen, gecombineerd met items uit de kringloopwinkel.

Als klein kind was ik al gefascineerd door mensen die zelf hun kleding naaien, door mensen die een eigen draai aan hun outfit durven te geven, net even anders dan anders. Nooit durfde ik te dromen dat ik zelf op een dag op naailes zou gaan, dat was niet vanzelfsprekend als creatief persoon, ik durfde het niet. Het had iets magisch.. En ver van mijn bed.

Ik moest er 33 voor worden om het toch te gaan doen. Tijdens de naailessen leerde ik veel, alsof ik in 1 jaar alles wou leren wat er te leren valt over dit vak. Ik leerde ook dat mijn ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan.

Mijn droom om zelf kleding te ontwerpen kreeg steeds meer vorm. Eerder al werkte ik met lokale ondernemers, en startte ik sociale projecten op. En dat leek mij ook precies de weg voor dit label.

Samen kun je tenslotte meer dan alleen.

Deze 4 dames maken jouw unieke Pollewop

Wanda

Wanda
Coupeuse

Jamie Lee

Jamie-Lee
Stage

Met wie werk ik samen?

Jurken met een vrolijke knipoog naar de jaren 50 tot 70.  Classy en kleurrijk.

De jurken worden fairtrade in NL gemaakt.  Verschillende dames- coupeuses uit de regio met liefde voor het vak maken jouw Pollewop.

Maat 34 tm 46, dunne benen, dikke benen, 1 of 2 rollen het maakt niet uit, want wij houden van onze lijven, en in een vrolijke Pollewop jurk voel jij je op en top vrouw!

Ook werk ik samen met Stichting Stunt, zij maken de totebags die je hier kunt kopen, gemaakt van zonwering.

Met elkaar zorgen wij ervoor dat jouw jurk op jouw maat gemaakt, jouw nieuwe lievelingsjurk zal worden.

Met liefde bedacht en gemaakt.

Wil je een keer naar een pasdag komen, meer info over onze verkooppunten waar wij kleinschalig onze jurken laten zien? Lees er meer over op de “Blog” pagina of volg ons op Facebook.

Onze blogs