Kies je voor een Pollewop, dan kies je voor kwaliteit en maatwerk van een classy jurk met een knipoog naar de jaren 50. Maar wist je ook dat je kiest voor een duurzamer en verantwoord alternatief voor fast fashion? De conventionele kledingindustrie gooit bijna 40% van alle geproduceerde kledingstukken weg, omdat ze nooit worden verkocht.  Jouw Pollewop jurk gaat in productie na bestelling, 1 van onze 4 coupeuses uit de regio gaan met jouw jurk aan de slag.

Pollewop vindt dat de doorlooptijd van een kwalitatief goed kledingstuk, hopelijk je favoriete jurk, niet 2 maanden, maar minstens 2 jaar moet zijn. Je favoriete jurk zo ontworpen moet zijn dat je met accessoires deze jurk keer op keer geschikt kan maken voor verschillende gelegenheden.

Of je nu brede heupen, lange benen, dunne benen, gekke armen, brede schouders… de Pollewop jurken laten je op en top vrouwelijk voelen.

Wij willen graag de liefde van ons, voor ons vak en product overbrengen op jou.
Kijk in de vintage winkel op deze site voor leuke accessoires zoals armbanden, schoenen of een tas voor die speciale gelegenheid om jouw outfit compleet en naar jouw wens te maken.

Deze manier van werken resulteert in minder afval, meer plezier en bovenal in een van je nieuwe lievelingsjurkjes, waar er maar 1 van is.