Je goed voelen in jouw kleding.

Dan begint dat toch bij het allereerste begin, en dus de productie. De Pollewop jurken met een vrolijke knipoog naar de jaren 50 en 60 worden met liefde voor het vak in Nederland gemaakt.

Wij willen zo transparant mogelijk zijn, zodat jij je goed kunt voelen in jouw kleding, je weet waar het is gemaakt, en je weet dat er weinig van zijn.

Het doel is om stapje voor stapje dit merk zo duurzaam mogelijk te produceren.

Dus dat dat betekent: Je wacht een aantal dagen op jouw jurk.

Dat wachten is alleen maar leuk! Want je weet: Er is nu iemand met mijn jurk aan de slag, iemand die kennis en liefde voor het vak heeft. Wachten is in dit geval alleen maar: verlangen.

Bandar van naaiatelier ‘Bandaris’ uit Olst knipt en naait de stoffen die jij hebt uitgekozen in deze webwinkel.

Met liefde en passie voor handwerk doen wij allemaal ons best voor jouw jurk.

De kleurige tote tassen worden genaaid in het atelier van Stichting Stunt in Delft. Van zonwering worden deze unieke tassen gemaakt.

De stoffen die wij gebruiken voor het maken van de bijpassende strikken hebben wij gevonden in kringloopwinkels waar wij maar wat graag op zoek gaan naar restmateriaal.

In diezelfde kringloopwinkels vinden wij onze kleding die ook in deze webwinkel te vinden is bij Vintage & tweedehands.

Alle toffe kringloopwinkel kleding leggen wij vast op de gevoelige plaat met ons huismodel: Roosje Slooter.  Op deze manier krijg je een goed totaalbeeld van de kleding, wat past er bij deze tas, jas en hoed? Mix and Match, en… More is altijd beter😉

 

Via de blogs blijf je op de hoogte van nieuwtjes, DIY met kringloop artikelen,  en nemen we je mee achter de schermen tijdens onze zoektocht naar verse vintage en tweedehands kleding.