“Ja maar deze heb ik echt al super lang hoor”

 

Zeg jij dat wpimp je outfiteleens wanneer iemand je een compliment geeft over iets wat jij al heel lang hebt hangen maar gewoon niet vaak draagt? Ongemakkelijk misschien een compliment, wij vrouwen reageren vaker met: Die heb ik echt al super lang, of: oh was een aanbieding dan met: Oh dankjewel!

Iets wat je al langer hebt liggen is juist heel tof om zo nu en dan eens anders te dragen.
Ik geef een voorbeeld van deze knalgele sweater. Recht toe, recht aan trui.

Deze donkere, natte dagen kom ik moeilijk uit bed, heb niet direct zin om iets gezelligs aan te trekken. Dus kies ik voor een trui, heerlijk om in te verstoppen, en als kleding voornamelijk een extra laagje moet zijn, nou… dan roept mijn lijf deze dagen echt: TRUI! lekker makkelijk dus.

En omdat ik het toch niet laten kan er iets anders mee te doen, en om de items uit mijn kast het hele jaar door te kunnen en willen dragen gaf ik er vandaag deze draai aan.

 

TIP! Breng niet al jouw zomerkleding meteen naar zolder wanneer de blaadjes vallen.
Ik heb zoals je ziet een aantal mouwloze tops met pankraagje die ik niet alleen met mooi weer aan wil trekken.
Een witte en een donkere met glitterkraag.

 

mouwloos topje

Terug naar de knalgele sweater..
Ik kocht deze tweedehands maar als nieuw! trui in de kringloopwinkel voor €4.50.
Maat XL, want wat ik al aangaf.. deze dagen wil ik mij gewoon in een fijne extra laag verstoppen, niet teveel ritsjes, knopen en frutsels. Maar dus wel met iets waarvan ik zou kunnen zeggen: “Ja maar deze heb ik echt al super lang hoor” Juist.. dan komen die zomerse mouwloze shirts met pankraag toch wel erg goed van pas.
Ik hoor je denken: Geel… wel erg zomers?
Ook daar geef ik dan niet zo om moet ik je eerlijk bekennen, want door deze kleur voelt de dag minder herfstig, het werkt goed op mijn humeur😊

 

Ga ook eens door jouw garderobe, de hele handel op je bed neerleggen, ophangen en ja.. pak ook je zomerkleding er maar weer bij. Wie weet heb je meer om aan te trekken dan je denkt! Laat je niet gek maken door alle sales, dat je alles nodig hebt want je hebt niets om aan te trekken.
Heb je hier hulp bij nodig? Vanaf 2020 ga ik een extra service aanbieden, Personal shopper en Stylingadvies om jou te helpen met een duurzame garderobe. Later meer hierover.

Combineren kun je leren.

Liefs, Suus